Coffee diary from Berlin

Berliini_Syksy-08719Berliini on täydellinen kaupunki lomailla, jos rakastat ruokaa! Tämä upea kaupunki on täynnä toinen toistaan ihanampia ja eksoottisempia ravintoloita, ja mikä parasta on se vielä varsin edullinen ainakin näin helsinkiläisen näkökulmasta. Mikä olisikaan parempi tapa lomailla, kun kävellä ja ihastella kaupunkia, ja pysähtyä vähän väliä söpöihin paikkoihin kahvittelemaan tai nappaamaan pieni välipala. Rehellisesti sanottuna nautiskelimme jokaisena matkapäivänä vähintään kaksi aamupalaa, mutta mikä olisikaan parempi tapa nauttia lomasta, kun viettää päivät todellisissa sunnuntaifiiliksissä! ❤

Tästä postauksesta löydät vinkit parhaisiin kahviloihin Berliinissä:

Berliini_Syksy-08762

Concierce Coffee

Suloinen kahvila, jossaa nimensä mukaisesti tarjoillaan kahvit seinässä olevasta luukusta. Kahvit (tai kaakaot) voi nauttia tunnelmallisella terassilla, joka sijaitsee kahviluukkua vastapäätä.

Berliini_Syksy-08765Berliini_Syksy-08760

Barcomi’s deli

Kauniilla sisäpihalla todellinen bagel-taivas! Hyvää kahvia ja tuoreita bageleit. Nautin itse aamupalaksi klassinen Birchermüslin, joka oli sekin erittäin herkullinen. Paikka oli sisältä ehkä vähän kolkko, mutta mustavalkoisista upeista pöydistä plussaa!

Berliini_Syksy-08776Berliini_Syksy-08807Berliini_Syksy-08817

House of Small Wonder

Aivan ihastuttava japanilainen kahvila, jonka kahvi hurmasi täysin. Erinomaiset aamupala-annokset, joista me testasimme turkkilaisen jugurtin granolalla ja tuoreilla hedelmillä, croissantit ja Eggs Benedictin, joka tarjoiltiin omatekemien skonssien kanssa. Aivan taivaallisia jokainen annos! Super symppis sisustus ja henkilökunta ❤

Berliini_Syksy-08830Berliini_Syksy-08825Berliini_Syksy-08835Berliini_Syksy-08820Berliini_Syksy-08844

Berliini_Syksy-08746

Chapter One Coffee Berlin

Jälleen aivan uskomattoman hyvää kahvia! Lisäksi tarjolla erilaisia croissantteja, löytyi niin suklaata kuin creme -täytteisiäkin, unohtamatta natureleja, jollaisen itse nappasin. Oli napakymppi! Lisäksi testattiin täytetyt leivät, jotka toimi myös kaikessa yksinkertaisuudessaan erinomaisesti! Fiilispaikka, jonne ihmiset tulevat nauttimaan erityisesti hyvästä kahvista ja rennosta tunnelmasta.

Berliini_Syksy-08739Berliini_Syksy-08730

Berliini_Syksy-08789

Rose Garden

Mainitaan nyt tämäkin, vaikka paikka olikin itselleni pienoinen pettymys. Instagramissa ravintola näytti täydelliseltä, mutta ehkä odotin liikoja, sillä tämä jäi moneen muuhun paikkaan verrattuna pahasti kakkoseksi. Kahvi oli erinomaista ja samoin nauttimamme chia- ja acai-bowlit, MUTTA bowlien koko oli kaikkea muuta kuin mitä kuvat antoivat olettaa. Annos oli todella pieni ja varustettu isolla hintalapulla! Etenkään acaibowl ei ollut todellakaan 8 euron arvoinen, mutta ehkä ensi kerralla pitää antaa jollekin muulle annokselle mahdollisuus, sillä paikka oli muuten todella viihtyisä ja veti puoleensa trendikkäitä ihmisiä, joita oli mukava seurata!

Berliini_Syksy-08709

Koska olimme lomalla, niin valitettavasti osa ihanista paikoista jäi kuvataltioimatta. Instagramissa fiilistelin myös Distrikt Coffeeta, jonka acaibowl, avokadoleipä ja uskomattoman herkullinen French toast, jäivät erityisen hyvin mieleen! Aivan täydellinen paikka minun makuuni, kuvan löydät täältä.

Toinen erinomainen paikka, josta julkaisinkin kuvan instagramissa, oli Chipps Berlin. Täällä nautin vuoden ensimmäisen riisipuuron, ja oli kyllä varmasti paras ikinä syömäni riisipuuro!! Myös avokado leivät saivat kiitosta Joonakselta.

Berliini_Syksy-08819
Kuvat: Joonas Ojala

Summasummarum: Berliini on ihana ❤ Tänne on pakko palata taas pian!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: