Beans&More

Tänä vuonna olen onnekkaana päässyt pohjoiseen hiihtämään jo kolmesti! Jokaisella kerralla olemme pysähtyneet paluumatkalla Jyväskylässä lounaalla ja aina paikaksi on valikoitunut yksimielisesti Beans&More. Tämän vegekahvilan värikkäät herkut ovat piristäneet huomattavasti jokaista paluumatkaa lumen keskeltä kohti etelän harmautta!

L1004241L1004284

Beans&More on 100% vegaaninen kahvila-ravintola, jonka alakerrasta löytyy myös vegekauppa. Paikan omistaa mimmikaksikko, jotka ovat jokaisella vierailukerrallamme tainneet olla itse sekä keittiön että salin puolella.

Raflan menu tulvii toinen toistaan herkullisempia annoksia! Suosikkejamme ovat buddha bowl, joka toimii erittäin hyvin nautittavaksi erityisesti päivänä kun joudut istumaan autossa yli 10h; muistikoita pursuavat blueberry cacao pannarit sekä raikkaat paikan päällä tilauksesta valmistetut smoothiet ja mehut. Erityismaininta vielä buddhabowlin rapealle maissikuorrutetulle tofulle, jonka salainen ainesosa on maissilastut! Tämä menee testiin myös kotikeittiössä!

L1004271L1004276

Todella lämmin Beans&Morelle ja pidän peukut pystyssä, että mimmit laajentaisivat pian myös Helsinkiin, jotta täällä pääsisi useammin vierailemaan!

L1004272

Beans&More
Asemakatu 11
40100, Jyväskylä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: