NA’AM KITCHEN

DSC08739

Jokaisella on varmasti ne vakio lounaspaikkansa, joissa tulee käytyä viikoittain tai joskus jopa useamminkin. Minulla ainakin on ja kutsun näitä paikkoja ”comfort lunch” -paikoiksi. Pyrin itse käymään mahdollisimman usein uusissa ja erilaisissa paikoissa lounaalla ja yritän visusti varoa kangistumasta samaan viikoittaiseen lounaskaavaan, mutta välillä on niitä päiviä, kun iskee inspiraation puute tai on muuten vaan kiire. Tällöin lounaan päätavoite on saada varmasti hyvää ja helppoa ruokaa.

Naam Kitchen on tällä hetkellä ehdoton luottopaikkani johtuen läheisestä sijainnista toimistooni nähden ja siitä että tarjolla on aina varmasti hyviä vaihtoehtoja! Oma suosikkiannokseni on ehdottomasti uunissa paahdettu munakoiso vuohenjuustolla (kuva) ja se löytyykin onneksi vakiolistalta samoin kuin aina yhtä upea ja herkullinen paikan salaattiannos (kuva löytyy täältä).

DSC08756DSC08751DSC08743

Tällä kertaa päätin kuitenkin rohkaistua ja ottaa päivän kasvisruoka-annoksen, shakshukan, enkä joutunut pettymään kokeiluuni! Joonas otti päivän toisen lounasannoksen, kofta lihapullat ohrapedillä. Olimme molemmat hyvin tyytyväisiä annoksiimme! Plussaa paikka saa ehdottomasti alkusalaattiannoksesta, joka tuodaa myös pöytiintarjoiluna, ja sisältää aina herkullisia meze-henkisiä erilaisia salaatteja kuten hummusta, tsatsikia ja couscous-salaattia. Lounaan hinta on kaikilla annoksia 9,90 euroa, joka on mielestäni erinomainen hinta kahden ruokalajin pöytiintarjoilusta lounaasta!

DSC08738DSC08750DSC08759

Ehdoton plussa NA’AM Kitchen saa siitä, että se on avoinna myös illallisaikaan, eikä annoksia ole silloinkaan hinnoilla pilattu. Lemppariannokseni munakoiso vuohenjuustolla löytyy listalta hintaan 11,90 e ja suuren salaatin saa lunastettua kympillä. Tällaisia rentoja illallispaikkoja ei ole todellakaan liikaa Helsingissä!

DSC08763

NA'AM KITCHEN
Iso Roober­tin­katu 20-22

Kuvat: Joonas Ojala

Ravintola tarjosi meille lounaan Instagram-näkyvyyttä vastaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: