Vappu

Vappu 2

WIII Vappu on täällä taas! Vaikka sää ei ainakaan tällä hetkellä näytä vielä kovin kesäiseltä, on mieli jo kesässä ja Vappupäivän piknikissä, joka ainakin mielessä näyttää aurinkoiselta. Pidetään peukut pystyssä!

Vappu 4Vappu 3

Vappu tuli tänä vuonna ennätysnopeasti Pääsiäisen jälkeen, joten en ole vielä ehtinyt ollenkaan orientoitumaan esimerkiksi tärkeään munkkitestailu-projektiin! Siispä valitettavasti tänä vuonna jouduin turvautumaan lähileipomoiden tarjontaan. Testilautaselle pääsivät Max’s cafen munkkirinkilät ja Kanniston leipomon rahkamunkit. Molemmat pääsivät jatkoon, sillä ne olivat hyvin erimakuisia ja kummatkin omalla tavallaan parempia! Yksi asia oli kuitenkin aivan erityisen hyvää: Max’s cafen kotitekoinen sima!!! Siis aivan tajuttoman hyvää, juuri sellaista täydellistä kotisimaa ❤ Täytyy mennä varmaan ostamaan toinenkin pullo jääkaappiin odottelemaan Vappuaattoa ja -päivää, sillä olen eksynyt jo vähän turhan monta kertaa jääkaapille santsaamaan lasiani…

Vappu 2Vappu 1

Minulla on teille kaikille ihanille lukijoilleni pieni Vappu-lahja! Törmäsin jokin aika sitten näihin kauniin keväisiin kuoriin ja päätin heti että tällaiset on saatava, jotta kesä voi alkaa! Koodilla “Helsinki20” saatte 6.5 saakka 20% alennusta kaikista kuorista Richmond & Finch:n sivuilla. Kesäfiilis on taas askeleen lähempänä! ❤

Ihanaa Vappua! ❤

Richmond & Finch.jpg

Kuvat: Joonas Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: