Pupu – salaattia tositarkoituksella

Pupu 1

Vielä muutama vuosi sitten ravasin usein erilaisissa salaattibaareissa. Tiedättehän ne klassiset paikat, joissa valitset 2-4 haluamaasi täytettä vihreän perus salaatin päälle. Hämmästyttävän monta vuotta ne maistuivat, vaikka täytevaihtoehtoja tuli harvaan paikkaan koskaan lisää. Lopulta paikoissa käyminen lopulta jäi ja salaatti tuntui oikeastaan maailman tylsimmältä vaihtoehdolta.

Siksi olinkin intoa täynnä, kun muutama kuukausi sitten kuulin pian avautuvan uudenlaisen salaattikonseptin Pupun. Pupu tarjoilee kuitenkin omien sanojensa mukaan “salaattia tositarkoituksella” ja sitä se todellakin tekee! Listalta löytyy toinen toistaan herkullisemman kuuloisia salaattisekoituksia, joiden raaka-aineet on jokaiseen valittu ja yhdistelty tarkoin.

Pupu 5Pupu 2

Valitsin listalta ensimmäisenä kokeiluun Krispiin, joka sisälsi punajuurta, kvinoaa, jalotofua, lehtikaalia, pinaattia, parsakaalia, porkkanaa, punakaalia, ruohosipulia, versoja ja puolukkavinegrettiä – NAM! Siis niin täydellinen yhdistelmä ja sopusointuinen makumaailma. Testasimme myös Nice & Spicyn, joka sisälsi mm. Hummusta, kikherneitä, bataattia ja kukkakaalia. Tämä maistui myös loistavasti!

Ja mitens toi salaatin koko – aivan mahtava! Eräs työkaverinikin totesi, että tämä on täydellinen lounas, sillä salaatista jää juuri yli juuri sopivan kokoinen annos iltapäivän välipalahetkeen. Itse kuitenkin söin iloisesti koko salaatin, eikä tehnyt edes tiukkaa. Nälkä ei kyllä jäänyt ja salaatti sisälsi sen verran pitkäkestoista energiaa, että iltapäivällä ei kahvitauolla tehnyt edes mieli jokapäiväistä suklaata, mikä on vallan hyvä juttu!

Pupu 6Pupu 3

Listalta jäi vielä seuraavalle kerralle monen monta herkullisen kuuloista salaatti-bowlia. Erityisesti muistelen kaihoisasti Sweet Roast nimistä salaattia, joka sisältää ainakin vuohenjuustoa, paahdettua kurpitsaa ja punajuurta. Tämä taitaakin olla kausimaku, joten täytyy kipin kapin tehdä uusinta visiitti Pupuun, ennen kun annos poistuu valikoimista!

Oletko sinä käynyt jo testaamassa Pupua? 🙂

Pupu 4Kuvat: Joonas Ojala

Pupu

Uudenmaankatu 13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: