Chiakaurapuuro

Chiakaurapuuro 10

Tässä resepti tämän vuoden suosikkipuurooni, joka on super nopea ja helppo valmistaa, mutta maistuu silti niiiin paljon paremmalta kuin aivan tavallinen peruspuuro. Annos on yhdelle hengelle, mutta itse keitän usein kahdelle kolminkertaisen annoksen ja menee helposti kaupaksi! 🙂

Chiakaurapuuro 9Chiakaurapuuro 7Chiakaurapuuro 5

Chiakaurapuuro mustaherukoilla ja banaanilla 

1 dl kaurahiutaleita

1 tl chiasiemeniä

1/4 banaani

 mustaherukoita

ripaus suolaa

paahdettuja manteleita

Keitä kaurahiutaleet pakkauksen ohjeen mukaan. Kun puuro on lähes valmista lisää joukkoon chiasiemenet. Sekoita hyvin ja anna tekeytyä vielä muutaman minuutin verran. Lisää sen jälkeen banaani joukkoon ja anna taas hetki tekeytyä. Lisää lopuksi suola ja haluamasi määrä mustaherukoita ja sekoita jälleen. Siirrä tarjoilu astioihin ja koristele haluamallasi tavalla. Itse paahdoin pinnalle manteleita pannulla eikä tähän mennyt muutamaa minuuttia enempää! 🙂

Chiakaurapuuro 1

Ihania puuroaamuja ❤

Kuvat: Joonas Ojala

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: