Mezza

 

Leppävaaran uusi ravintola Mezza on todellinen brunssitaivas! Ravintola on avannut ovensa vasta muutama viikko sitten, mutta ihmiset ovat löytäneet upeasti paikalle. Paikka oli aivan täynnä iloisia ihmisiä jo heti brunssin alkessa. Eikä mikään ihme, sillä tällaisiä herkkuja ei löydykään jokaisesta brunssipöydästä.

Helsinkirestaurants Mezza 2Helsinkirestaurants Mezza 8

Tarjolla oli mm. maailman parhaita falafeleja (testaa vaikka!), erilaisia hummuksia, tsatsikia, useita erilaisia marinoituja kasviksia ja maustettuja salaatteja, useita lämpimiä ruokia, croissantteja ja todella TODELLA notkuva kakkupöytä. Erityismaininta myös erittäin hyvälle appelsiini-mansikka maustetulle vedelle – tällaiset pienet jutut merkitsevät todella paljon!

Helsinkirestaurants Mezza 5Helsinkirestaurants Mezza 7Helsinkirestaurants Mezza 4Helsinkirestaurants Mezza 3Helsinkirestaurants Mezza 12Helsinkirestaurants Mezza 9Helsinkirestaurants Mezza 1

Ravintolan sijainti on loistava eikä auringon puutteesta voi täällä valittaa. Minusta tuntuu, että sain tämän vuoden ensimmäiset rusketukset lattiasta kattoon yltävien ikkunoiden läpi. Odotan jo innolla terassikauden avausta, sillä silloin tässä brunssikeitaassa paistatellaan ulkona ja auringossa.

Brunssia tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-16.30. Hintaa koko komeudella on vaivaiset 20 euroa, todella hyvä hinta näin kattavasta brunssista. Brunssin lisäksi ravintola tarjoilee arkisin lounasta ja maanantaista lauantaihin myös illallista. Oli pakko selata illallislista läpi ja kyllä, toiveeni toteutui, sillä listalta löytyy maailman parhaat falafelit SEKÄ bataattiranskalaiset ❤ Nähdään siis pian taas ihana ihana Mezza!

Ravintola tarjosi meille brunssin Instagram-näkyvyyttä vastaan.

Helsinkirestaurants Mezza 13Helsinkirestaurants Mezza 11Helsinkirestaurants Mezza 10

Kuvat: Joonas Ojala

Mezza
Alberganesplanadi 5, Leppävaara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: