Cafe Tarina

 

Munkkiniemi on vihdoin saanut uuden kahvilan. Cafe Tarinan kaltaista rentoa, nuorekasta ja kaikki tervetulleeksi toivottavaa kahvilaa on tähän naapurustoon kaivattu jo pitkään! Täällä tulen varmuudella käymään useasti ja mikä parasta kahvila on auki jopa kello 19 saakka, joten afterwork kakkuhetketkin onnistuvat vihdoinkin myös Munkassa – parasta!

Cafe Tarina 1.jpgcafe-tarina-3

Sunnuntaisin tarjolla on normaalien tuotteiden lisäksi myös brunssi, josta löytyy erilaisia mehuja ja smoothieita, uppomunia, karjalanpiirakoita, jugurttia, itsetehtyä (!) granolaa, marjoja, croissantteja, juustoja ja laskiaisen kunniaksi laskiaispullia – NAM! Itse pidin erityisesti vihreästä smoothiesta, jota himoitsen vieläkin. Tätä saattoi mennä muutama lasillinen!

cafe-tarina-11cafe-tarina-13cafe-tarina-9cafe-tarina-8cafe-tarina-7cafe-tarina-6cafe-tarina-5

Sunnuntai-iltapäivä kului leppoisasti kahvilan nurkkapöydässä istuen ja ihmisiä riitti paikalle myös brunssin jälkeen, jolloin tarjolla oli kaikki vitriinistä löytyvät herkut. Himoitsin erityisesti vitriinissä näkyneitä raakakakkuja, raakapuuroja sekä punajuurihummusleipää, mutta niiden testaaminen jäi seuraavaan kertaan.

Ja hei! Kahvilaan ovat tervetulleita myös koirat, joten tulemme varmasti viettämään tässä kahvilassa vielä monet koiralenkkien jälkeiset kahvihetket. Nähdään siis pian Cafe Tarinassa!

cafe-tarina-4cafe-tarina-10cafe-tarina-12Cafe Tarina 2.jpg

Kuvat: Joonas Ojala

Cafe Tarina

Laajalahdentie 20

 

 

One Comment

Add yours →

  1. Henkilökunta on ystävällinen ja tarjoamanne tuotteet enemmän kuin hyviä. Kahvilanne on kiva mutta se on hieman ” kolkko”, viihtyvyys, pehmeys tuntuu puuttuvan. Jos lisäisitte jotain esim. seinille ( julisteita tai tauluja) niin viihtyvyys olisi ihan erilainen. Myöskin jotain joka hieman erittelisi pöydät toisistaan ( esim. joku kasvi) olisi kiva.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: