Nord-T

Sanotaan, että ihmiset voidaan jakaa teen- ja kahvinjuojiin. Itselleni tämä kysymys on aina ollut hyvin vaikea, sillä koen yhtä vahvasti olevani näistä molempia. Aikaisemmin join vielä sekä aamuteetä että aamukahvia, jolloin aamupalapöytääni eksyikin aina kupponen kumpaakin. Nykyisin voin kuitenkin luokitella itseni aamupäivisin kahvinjuojaksi ja iltapäivästä eteenpäin teenjuojaksi. Iltaa kohden mennessä vihreä tee vaihtuu yrtti- ja rooibospohjaisiin laatuihin, jotta unenlaatu ei kärsi.

img_3713

Olinkin innoissani, kun minulta kysyttiin haluaisinko testata uutta suomalaista teemerkkiä nimeltä Nord-T. Heidän valikoimastaan löytyy nimittäin täydellisesti Helsinki Restaurants -teemaan sopiva ”Helsinki”-tee,  joka on vihreää En Shi Yo Lu luomu teetä. Valikoimasta löytyy myös nimikkoteet kaikille muillekin pohjoismaisille pääkaupungeille – mikä ihana kunnianosoitus pohjoismaille!

img_3722img_3699-1

”Kotimainen kahden naisen yritys NORD-T valmistaa Helsingissä puhtaita ja laadukkaita irtoteesekoituksia aidoista raaka-aineista. Makumaailma on skandinaaviseen makuun sopiva sekoitus suomalaisia marjoja ja yrttejä laadukkaisiin luomuteelehtiin ja lämmittäviin mausteisiin yhdistettynä.”

 

img_3718img_3736

Nord-T:n valikoimasta löytyy myös useita erilaisia pohjoismaisia yrttejä ja marjoja sisältäviä maustettuja teelaatuja. Testattavaksi sain ”Polar Night Cap” ja ”Bear Hug” maut, joiden nimetkin jo henkivät pohjoismaisuutta! Polat Night Cap sisältää rooibosta, tyrniä ja koivunlehtiä, kun taas Bear Hug on puolukalla, koivunlehdillä ja kanervalla maustettua vihreää teetä. Koskaan tee ei ole maistunut näin vahvasti mutta samalla herkästi juuri näiltä luvatuilta mauilta – tuntui kuin olisi hypännyt hetkeksi kesäisten koivujen keskelle!

img_3704img_3737

”NORD-T syntyi, kun merkin perustajat Nina Rantala ja Mirka Olin halusivat tuoda markkinoille puhtaita pohjoismaiseen makuun sopivia teeblendejä ja laadukkaita teelaatuja ilman lisättyjä aromeja, makuöljyjä ja säilöntäaineita. NORD-T-tuotteet lanseerattiin Suomessa kuluttajille kesällä 2016.”

img_3734

Tästä lähtien meillä juodaankin vaan suomalaisia laadukkaita teelaatuja, sillä ero markettipussiteehen on kuin yö ja päivä!

Kiitos Sugar Helsinki tästä ihanasta pikkujoululahjasta! ❤

Kuvat: Joonas Ojala

Tuotteet saatu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: