Healthinki

img_1347

Ihanaa, kun Helsinkiin on alkanut putkahtamaan pieniä suloisia kahviloita, joiden listalta saa upeita herkkuja! Herkkuja, joista aikaisemmin saattoi haaveilla vain ulkomailla. Yksi näistä uutuuksista on Healthinki!

IMG_1338.jpgimg_1340

Healthinkin valikoimasta löytyy toinen toistaan kauniimpia aamiaisannoksia sekä viikoittain vaihtuva ravinteikas lounaskulho.  Toiveisiini on vastattu ja vihdoin Helsingistäkin löytyy paikka, jossa aamiaista on saatavilla koko päivän! Listalta löytyy monia brunssisuosikkejani kuten smoothie bowl ja avocado toast, joista toistaiseksi olen testannut ainoastaan smoothie bowlit. Näistä molempia valikoimassa olevia, ruusunmarja ja puolukka, bowleja voin suositella erittäin lämpimästi. Uskallan jopa veikata, että tämä puolukkainen versio päihittää perinteisen acai bowl -vaihtoehdon mennen tullen! Suomen oma superfood ❤

img_1351img_1345

Lounaalla olen sen sijaan vieraillut jo useammankin kerran, jopa lähes viikoittain. Lunch bowl on sisältänyt aina joko kvinoaa tai superravinteikasta freekehiä, avokadoa, papuja, kikherneitä ja muita vihanneksi sekä valintasi mukaan joko halloumia tai vuohenjuustoa. Kulho on hävinnyt joka kerta hyvin nopeasti parempiin suihin ja olo ollut energinen. Tällaista lounasta et löydä muualta! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan 🙂

img_1354img_1356

Hyvän ruuan lisäksi paikan tuomaan energiseen oloon vaikuttaa myös ehdottomasti kahvilan ilmapiiri. Paikan omistaja Johanna hehkuu aina positiivista energiaa, josta jokainen paikalle saapunut kahvilavieras saa aina aimo annoksen mukaansa. Tällä upealla naisella on niin paljon mahtavia ideoita Healthinkin pään menoksi, että odotan innolla mitä kaikkea Healthinkin valikoimasta löytyy tulevaisuudessa.

img_1350Kuvat: Joonas Ojala

Healthinki

Tehtaankatu 13

2 Comments

Add yours →

  1. Onpa ihana blogi! Olen miettinyt, että oispa Helsingin ruokapaikoista joku hyvä nettisivu niin tässähän se sitten on!
    Ihanaa!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: