Hello Darling

EDIT// Valitettavasti tämä ravintola on sulki ovensa marraskuussa 2016.

Tällä hetkellä rakastan lunch bowleja yli kaiken. Yksi ehdotun suosikkini on Iso Roballa sijaitseva Hello Darling ja heidän tarjoilemat mausteiset riisi/nuudeli lounasbowlit.

img_0900img_0914

Hello Darlingiin on aina ilo tulla! Ensinnäkin paikan omistaja Sam on aina todella vieraanvarainen ja toivottaa jokaisen tulijan hymy huulilla tervetulleeksi. Toiseksi, paikan sisustus – täällä silmä lepää! Ravintolasta löytyy paljon kauniita pieniä yksityiskohtia kuten Samin vaimon Carolinan maalaukset. Niin kauniita!

img_0903img_0912

Lounaalta löytyy aina kasvis ja liha vaihtoehdot sekä lisäksi päivän smoothie. Lounaskulhon tyyli säilyy päivittäin samana ja lautaselta löytyy pikkelöityjä ja tuoreita kasviksia, riisiä, kastiketta sekä halutessasi lihaa. Vaikka annokset koostuvat pitkälti samoista elementeistä, ei annos ole kuitenkaan vielä koskaan maistunut tutulta tai tylsältä, sillä mausteisilla kastikkeilla ja vihanneksia vaihtelemalla saadaan aina vaihtelua aikaiseksi! Smoothie näytti hyvin vihreältä, mutta maku oli ennemmin makea, joten smoothie toimi täydellisenä jälkiruokana. Kuvia lounasvierailuistani löytyy instagramista täältä ja täältä.

img_0906img_0905

Voin myös todella lämpimästi suositella paikan brunssia. Brunssilistalta löytyy falafeleja, Eggs Benedictiä lohella, shakshukaa ja vaikka mitä herkkuja. Plussaa myös siitä, että jokaiseen annokseen kuuluu lisäksi tuore mehu tai smoothie sekä chia bowl tai granola. Tuota chia puddingia voisin syödä vaikka joka aamu – niin täydellinen on tuo mustikan, kaardemumman ja kookoksen liitto makuuni! Täytyykin mennä taas pian Hello Darlingiin brunssailemaan.

img_0915img_0908

Suosittelen todella lämpimästi vierailemaan Hello Darlingissa lounas tai brunssiaikaan. Päivän lounaslista löytyy ravintolan Facebook sivuilta.

Törmäillään Hello Darlingissa! 

Hello Darling

Iso Roobertinkatu 3-5

Kuvat: Joonas Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: