Shelter

Yksi uusista ravintolatulokkaista on vastikään Kanavarantaan avautunut Shelter. Ravintola on tunnelmaltaan rento, mutta ruoka on aivan terävintä fine dining tasoa. Paras illalliskokemus Helsingissä pitkään aikaan!

img_0566img_0565

Tarjolla on kolmen tai viiden ruokalajin yllätysmenu, mutta erityisruokavaliosta keittiö kysyy ystävällisesti sähköpostitse heti varauksen vahvistuksen yhteydessä. En ole itse koskaan se helpoin asiakas vaan yleensä esitän aina toiveen jos toisenkin. Tällä kertaa oli kyseessä juhlaillalliseni, joten uskalsin toivoa koko seurueelle kasvis- ja kalavaihtoehtoa. Myöhemmin kysyin vielä sähköpostitse, mikäli olisi mahdollista muuttaa yhden seurueemme vannoutuneen lihansyöjän menu lihaversioksi – ja onnistuihan se. Kokemukseni ravintolasta oli siis jo ennen varsinaista illallista todella positiivinen.

Olin kuullut paljon kehuja ravintolasta, mutta yllätyimme silti koko suuri seurueemme erittäin positiivisesti. Jokainen ruokalaji oli aivan täydellinen! Burrataa, taimenta, välikeittoa, siikaa sekä mustaherukkaa. Erityisesti mieleeni jäi pääruoka siian yhteydessä tarjoillut kukkakaalit – voisinpa itsekin oppia valmistamaan niin täydellisen rapeita ja maustettuja kukkakaalin kukkia.

img_0581img_0582img_0588

Ravintolan ympäristö oli todella viihtyisä, joskin hiukan meluinen, mutta se teki ravintolan tunnelmalliseksi. Tarjoilijat huomioivat asiakkaita jatkuvasti ja kokki tuli aina kertomaan jokaisen ruokalajin sisällön.

img_0591img_0596img_0610

Kiitos Shelter loistavasta illalliskokemuksesta! Toivottavasti näemme taas pian ❤

Shelter

Kanavaranta 7

Kuvat: Joonas Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: