Autumn with Marja Kurki

Rakastan syksyä! Tai ainakin niitä aurinkoisia päiviä, joita tänä vuonna on riittänyt, punertavaa luontoa, kirpakkoja aamuja ja lämpimien vaatteiden esiin kaivamista.

img_9106img_9128

Taivas on punainen, puiden lehdet punertavat, pihlajanmarjat ilmestyvät puihin ja iltaisin kynttilöiden polttaminen on enemmän sääntö kun poikkeus. Kesän jälkeen on ihanaa rauhoittua iltaisin kotiin lämpimien keittojen ja uuniruokien äärelle.

img_9116

Olen aina ollut huivi-ihminen, josta johtuen pehmoisten ja lämpimien villahuivien esiin kaivaminen ilahduttaa minua erityisesti. Kaappiini pääsi tänä vuonna uutuutena oranssi ja beige Marja Kurjen Saana-huivi. Lisäksi joudun vielä ehkä investoimaan tähän viininpunaiseen ihanuuteen… Suuren kokonsa ansiosta nämä huivit lämmittävät pahimpinakin halla-aamuina, joten huivien hankkiminen on lähinnä investointi omaan hyvinvointiin 😉

img_9138img_9148

Suomalainen Marja Kurki juhli juuri 40-vuotis päiviään. Tämä upea suomalainen design merkki on siis tuttu jo monessa ikäpolvessa. Aikaisemmin kuvittelin merkin tekevän ainoastaan silkkihuiveja, mutta ilokseni huomasin, että heidän mallistostaan löytyy myös paljon itselleni rakkaita villahuiveja (vähän liiankin monessa ihanassa värissä), puuvillahuiveja, todella tyylikkäitä nahka- ja mokkalaukkuja, lompakoita, koruja, solmioita ja kravatteja. Ehkä joudun investoimaan vielä esimerkiksi tähän, tähän tai tähän upeaan luumunpunaiseen laukkuun… Syksyn värit ovat niin ihania!

img_9157img_9171img_9201

img_9170

Saana-huivin kaltaisia suuria villahuiveja onkin näkynyt jo monen merkin tuotteissa, mutta itse pyrin aina suosimaan suomalaista suurten ulkomaalaisten yritysten sijaan. Suomalaisuus ❤

Always support local!

img_9203img_9210

Marja Kurki wool scarfs here

Pics by Joonas Ojala

Tuotteet saatu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: