Grill tip for the weekend

Lämpimiä iltoja ei ole enää paljoa jäljellä, joten niistä jokaisesta kannattaa nyt nauttia. Siksi oli aika kutsua ystävät grillin äärelle aurinkoisen illan yllättäessä.

IMG_0840IMG_0851

Alkupalana toimivat klassiset bruschetat, joita oli mukava napostella grillailun lomassa. Grillissä sillä aikaa porisivat Beckleysin raakamakkarat, joita testasimme ensimmäistä kertaa. Grilliruuan lisukkeeksi paahdoimme uunissa myskikurpitsaa, varsiparsakaalia ja lehtikaalia.

IMG_0868IMG_0906

Juuri kun olimme pääsemässä pääruuan kimppuun, taivas räjähti katetun pöytämme päällä, ja vetta alkoi tulla ja paljon. Ehdimme juuri pelastaa ruokamme, mutta viinilasit olivat hetkessä täynnä sadevetta… Eikun uutta pöytää katettavaksi, tällä kertaa sisällä.

IMG_0929IMG_0925IMG_0927IMG_0938IMG_0943IMG_0935IMG_0949IMG_0959IMG_0966IMG_0969

Sisällä oli kuitenkin tunnelmallista nautiskella herkkuja sateen ropistessa ikkunoihin. Kurpitsat ovat tämän hetken ehdoton lempparini, joten sen ympärille olimme ruuat kehitelleet. Emme nykyään ole kovin suuria lihanystäviä, mutta lammas- ja  chili-raakamakkarat antoivat mukavaa suolaista makua makeille kasviksille ja toimivat paremmin kuin hyvin yhdessä. Testissä oli myös uskomattoman herkullinen aprikoosi chutney, joiden kanssa ruuat toimivat kuin paita ja peppu. Tätä tulee ehdottomasti löytymään jääkaapista useamminkin, sillä oli nimittäin sen verran herkullista!

Illan kruunasi juuri paistettu mustikkapiirakka. Illastaminen on parasta ❤

IMG_0974IMG_0979

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: