BEST THINGS BRUNCH

KUINKA TÄYDELLINEN BRUNSSI?!?! Best Things Brunch tarjoaa brunssia Mood Coffee Roasteryn tiloissa viikonloppuisin parin viikon välein. Bongasin paikan muutamia viikkoja sitten Instagramista ja ihastuin välittömästi. Muutamina viime viikonloppuina on kuitenkin ollut liikaa puuhaa, joten vasta nyt ehdittiin testaamaan. Voi NAM, osui ja upposi!!

IMG_1004IMG_1009IMG_1014IMG_1038IMG_1042IMG_1049

Viikonlopun menu koostuu aina vaihtuvasta smoothie bowlista, leivästä, tuorepuristetusta mehusta, kahvista ja pienestä makeasta. Hintaa tällä kaikella on 20 euroa, joka on mielestäni hyvin kohtuullinen näin kauniista, pöytiin tarjoillusta menukokonaisuudesta. Tällä viikolla smoothie bowlista löytyi tyrniä, mustikkaa, appelsiinia, banaania ja inkivääriä, ja miten kauniiksi aseteltuna ❤ Leivän päältä löytyi avokadoa, ituja, retiisiä ja seesaminsiemeniä ja lasista appelsiini-porkkana-inkivääri mehua. Kyllä kelpasi!

IMG_1057IMG_1067

Täytyy myös kehua paikan kahvia ja erittäin laajaa kasvismaitotarjontaa, latteni oli täydellinen!

IMG_1101IMG_1089IMG_1078

Brunssin kruunasi jälkiruokana tarjoiltu brownie, jonka koostumus oli täydellisen mutakakkumainen. Brownie oli lisäksi täysin vegaaninen ja gluteeniton, joten erityisruokavaliolaiset eivät joudu tässä paikassa varmastikaan katsomaan vierestä kateellisena muiden herkuttelua.

IMG_1092IMG_1118

Best Things Brunch

Tarkk'ampujankatu 4

00140 Helsinki

 

2 Comments

Add yours →

  1. Wow, miten makeita kuvia sulla on täällä! Postasin vihdoin oman postauksen ihanasta brunssinjärjestäjästä, ja löysin tämän blogin. VAU, oot kone! 🙂 Kiitos inspiraatiosta!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: