Kahvisi: Fresh beans for better days

Kuinka sinä juot Kahvisi? Vasta muutama vuosi sitten opin juomaan oikeaa kahvia. Sitä ennen kuvittelin, että pikakahvin voittanutta ei ole olemassakaan. Sen pehmeä maku pieksi kitkerät suodatinkahvit työpaikalla tai kylässä mennen tullen. Itseasiassa en vieläkään omista suodatinkeitintä…IMG_8351IMG_8359Kaikki muuttui, kun saimme lahjaksi pikkuruisen mutteripannun. Ja löysin euron maidonvaahdottimen Ikeasta. Siitä päivästä lähtien aloin käydä täyttämässä kahvivarastoja keskustan suloisissa kivijalkamyymälöissä.

Jossain vaiheessa kuitenkin kyllästyin, sillä vaikka oli kuinka mukavaa käydä valikoimassa kahveja myymälöissä, oli pidemmän päälle vaikeaa löytää uusia testattavia kahveja ja rupesin aina luottamaan tuttuihin ja turvallisiin hyväksi toteamiini tuotteisiin. Lisäksi aluksi idylliseltä tuntuneet retket kahvimyymälöihin muuttuivat arkisiksi ja pakollisiksi lisäreissuiksi keskustaan. Kahvi oli aina väärään aikaan loppu!IMG_8368IMG_8379Mutta sitten kuulin, että kahvia olisi mahdollista saada myös kotiin toimitettuna, vieläpä joka kuukausi erilaisena sesonkiin sopivana paahtona! Tämän myötä kahvirakkauteni alkoi todenteolla herätä sekä samalla kahvimakuaistini treenaantua. Kahvisin kautta olen tutustunut moniin uusiin kotimaisiin pienpaahtimoihin ja kahveihin. Enkä ole vielä kertaakaan joutunut pettymään! Joka kuukausi postilaatikostani sujahtaa uusi erilainen kahvilaatu ja tarina sen takaa. Onnekseni myös toimistollamme osattiin arvostaa pienyrittäjyyttä ja perinteiset kahvit vaihdettiin pienpaahtimoiden herkkuihin.IMG_8381IMG_8385Sain suuren kunnian laatia Kahvisin kanssa yhteistyössä HelsinkiRestaurants-nimikkokahvin, jonka kyljessä komeilee logomme ja tarinamme. 

Haluankin nyt levittää pienpaahtimokahvien ilosanomaa ja jakaa neljälle onnekkaalle vastapaahdettua nimikkokahviani! Arvonta suoritetaan Instagramissa ja osallistumaan pääset tästä.

Kahvisi
Parhaat päivät alkavat parhailla kahveilla
www.kahvisi.fi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: