Le Petit Chaperon Rouge

Kesä on terassien aikaa, joten on aika esitellä Helsingin parhaat kesäterassit! Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Bar Chaperon Rouge:

ChaperonRouge-05588

Tämä Kanavarannan upeassa miljöössä sijaitseva viinibaari on jo pari vuotta vanha, mutta ruokaa paikka on tarjoillut vasta vuoden alusta. Paikka on silti onnistuneesti säilyttänyt viinibaarimaisen tyylinsä ja tarjoileekin Etelä-Eurooppalaiseen tapaan pieniä annoksia, joita voi maistella muutaman viinien kyljessä. Annokset ovat kaikki n. 8-12 euron hintaisia, joten täältä löydät hyvään hintaan pientä suolaista tai makeaa huikopalaa. Mikäli haluaa nauttia kunnon illallisen on sekin mahdollista, joten tämä on mitä parhain paikka kokoontua ystäväporukalla after-workeille ja jokainen voi valita nälän koosta riippuen sopivan määrän annoksia.

ChaperonRouge-05595
ChaperonRouge-05570ChaperonRouge-05601

Le Petit Chaperon Rougessa et tunne olevasi Suomessa, joten suuntaa tänne jos haluat tehdä yhden illan minireissun Etelä-Euroopan kaupunkiin! Terassille paistaa aurinko pitkään iltaan saakka. Paikka ei ota pöytävarauksia, mutta ainakin kesäkuun ensimmäisenä perjantaina paikan löysi klo 20 aikaan vielä hyvin.

ChaperonRouge-05616ChaperonRouge-05630ChaperonRouge-05644ChaperonRouge-05653

Le Petit Chaperon Rouge

Kanavaranta 3, Helsinki

ChaperonRouge-05660

Kuvat: Joonas Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: