Lounas ravintola Wernerissä

Mistä saa vähän parempaa lounasta Helsingissä? Tästä postauksesta löytyy vastaus tähän kysymykseen!

Werneri-05996

Ravintola Wernerin lounas on nimenomaan se paikka, jonne kannattaa suunnata perjantailounaalle tai koska vain kun kaipaat arkeen ihan pikkuisen enemmän luksusta. Uudistuneelta lounaslistalta löytyy nimittäin viikoittain vaihtuvat kasvis, kala ja liha-annos, jotka ovat hinnaltaan 15-16 euroa sekä pihviannos, joka on hinnaltaan 22 euroa. Ei paha hinta näin kauniista pöytiintarjoillusta annoksesta. Hintaan sisältyy pääruuan lisäksi alkukeitto, Wernerissä leivottu leipä sekä Helsingin kahvipaahtimon kahvi. Jälkkärin saa vielä perään hintaan 2 euroa.

Werneri-05959Werneri-05965Werneri-05974

Testasimme käydessämme sekä kasvis-, kala- että liha-annokset ja jokainen annos oli erittäin herkullinen. Ihastuin tuohon kasvisannokseen täysin (ylläolevassa kuvassa), jossa oli Wernerin omatekemiä sesam-falefeleja, paahdettua portobelloa, broccolinia ja harissajugurtti kastiketta – aivan taivaallinen kokonaisuus!

Werneri-05969Werneri-05978

Kalavaihtoehto oli avotulella kypsennettyä lohta ja muistelisin kastikkeen olevan jotain hedelmäistä (ehkä mangoa), jonka lisukkena oli broccolinia ja fenkolia. Liharuoka  hävisi lautaselta niin nopeasti, ettei siitä riittänyt minulle maistiaista.

Werneri-05988Werneri-05992

Päätimme vielä kokeilla pientä makeaa jälkiruuaksi ja iloksemme se oli Lakridsin ihania suklaapäällysteisiä lakritseja – juuri täydellinen päätös rauhalliselle lounaalle kauniissa miljöössä.

Kiitos ravintola Werner ihanasta lounaselämyksestä! 🙂

Ravintola Werner
Bulevardi 12
Lounas tarjolla ti-pe klo 11-15

Werneri-06006
Kuvat: Joonas Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: