VAI-KØ

Kirkkaat pakkaspäivät, onko kauniinpaa olemassakaan?

dsc00022dsc00024dsc00030dsc00041

Mittari näytti loppiaisena lähes -20 astetta, mutta aurinko paistoi kirkkaana siniseltä taivaalta. Näinollen oli pakko uhmata pakkasta ja suunnata ulos! Kerrospukeutumisen ansiosta ei ulkona tarvitse palella ja voi huoletta iloita valkoisesta auringossa paistattelevasta lumimaisemasta. Vaikka pakkanen yrittikin välillä puskea kolmen vaatekerrokseni läpi, lämmitti aurinko hetkellisesti jäätyneet jalkani uudelleen!

dsc00091dsc00049dsc00087dsc00066dsc00032dsc00052

Täytyy myöntää, etten ole aikaisemmin ollut mikään suuri pipo-ihminen. Olen mielummin piiloutunut pakkasilla huppuni suojiin, kun halunnut litistää hiuksiani pipon alle. Vika on kuitenkin ollut istuvuudessa, liian löysä pipo aiheuttaa hiusten sotkeentumisen ja liian tiukka taas täydellisen litistymisreaktion…

DSC00028.jpg

VAI-KØ:n pipot istuvatkin just eikä melkeen. Tämä kuvissa vilahdellut Timberjack pipo on täydellisen napakka olematta kuitenkaan liian tiukka. Merinovilla antaa periksi ja pipo muotoutuu muutaman käyttökerran jälkeen täydellisen istuvaksi jokaiseen päähän. Lisäksi Vai-kon ideologiasta ei voi olla kuin tykkäämättä – iso peukku heille!

”VAI-KØ on holistinen lifestyle brändi Suomesta. Nimi VAI-KØ tulee suomen kielen sanasta “vaiko” joka kysyy vaihtoehtoa. Vaihtoehto sanan ympärille nivoutuu myös meidän koko brändi filosofia. 

Me haluamme olla vaihtoehto perinteiselle muotiteollisuudelle tekemällä päätöksiä jotka ovat reiluja luonnolle ja ihmisille. Meille tuote on kokonainen vasta kun edellä mainitut asiat on otettu huomioon. Käytämme vain parhaita mahdollisia materiaaleja jotka ovat kestäviä ja ekologisia ja teemme yhteistyötä vain eettisesti toimivien valmistajien kanssa. Meille on tärkeää, että sinä saat korkealaatuisen tuotteen joka on oikeudenmukaisesti valmistettu. 

Kaiken edellä mainitun lisäksi teemme yhteistyötä Fida Internationalin kanssa parantaaksemme elinoloja Kambodzan maaseudun kylissä. Ostamalla tuotteitamme otat osaa maailman parantamiseen paremmaksi paikaksi meille kaikille.”

Täydellisen pipon metsästys onkin nyt päättynyt ja olenkin jo alkanut himoita seuraavaa väriä piristämään talvipäiviä!

dsc00085

Timberjack beanie by  VAI-KØ

Pics by Joonas Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: