Brunching at Southpark

Aurinkoista sunnuntaita! Tänään olimme nauttimassa brunssista ravintola Southparkissa.IMG_8901

Olen vieraillut Southparkin lounaalla useita kertoja erityisesti kesäisin, sillä ravintolan terassi on ehdottomasti yksi Helsingin parhaita. Kyseisen paikan brunssia emme olleet vielä kukaan seurueestani testanneet, mutta tulemme kukin varmasti vielä palaamaan paikan notkuvaan brunssipöytään!

Tarjoilla oli paljon perinteisiä brunssiherkkuja: pannukakkuja, croissantteja, jugurttia erilaisilla täytteillä, munakasta, pekonia, useita salaatteja ja jälkiruokapöytä… Nälkäisenä täältä ei tarvitse lähteä!

Southpark on myös tilana erityisen kaunis. Ravintolan seinät ovat pelkkää ikkunaa ja ympärillä kaunis puistomaisema, jonka takia tila on erittäin valoita ja kuvauksellinen. Southparkissa on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia, näin esteettisesti kauniita juhlatiloja on vaikeaa löytää tästä kaupungista.

IMG_8904IMG_8919IMG_8911IMG_8931IMG_8955IMG_8935IMG_8953IMG_8960IMG_8950IMG_8951IMG_8964IMG_8966IMG_8967

Sunnuntai ja brunssit, tätä comboa ei voita mikään! ❤

Southpark
Bulevardi 40, Helsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: