ROOTS HELSINKI

Tämän hetken suurimpiin ihastuksiini kuuluu ehdottomasti täysin vegaaninen ja gluteeniton kahvila Roots Helsinki. Paikka sopii ehdottomasti niin aamiaiselle, brunssille, lounaalle kuin rentoihin illallishetkiinkin. Aamiaisetistä löytyy kuvia Instagramista tästä, tästä ja tästä, lounas/illallisruuista olen testannut tähän mennessä hernetempeburgerin sekä avocadokvinoasalaatin, enkä kertaakaan ole joutunut pettymään! Uskallan väittää, että tuo burgeri hurmaa myös pahimmankin lihansyöjän.

IMG_9768IMG_9747IMG_9748IMG_9755IMG_9762IMG_9765

Viime kertaisella visiitillä pääsimme myös maistamaan vadelma-lakritsiraakakakkua. Tästä tulikin välittömästi lempparini: täydellisen raikas yhdistelmä vadelmaa ja lakritsia. Jos monet raakakakut tuntuvat sinusta liian tuhdeilta, suosittelen testaamaan tätä herkkua!

IMG_9770

Roots Helsinki
Vaasankatu 14
Helsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: