Flow before the storm

DSC02708.jpg

Flow kruunaa kesän ja näin se taitaa tehdä tänäkin vuonna! Lämpöä on riittänyt kahtena ensimmäisenä päivänä, mutta meidän, ja muutaman muunkin, lauantain Flow-reissu taisi päättyä hurjaan ukkosmyrskyyn. Kastuimme niin läpimäriksi, ettei vaihtoehdoksi jäänyt kuin lähteä kotiin vaihtamaan vaatteet (ja hyytyä sille tielle…) 😀 Mutta tämän seurauksena olemme tänään entistäkin suuremmalla innolla valmiita päivä nro kolmoseen!

DSC02723WhatsApp Image 2017-08-11 at 19.39.01DSC02868

Ruoka on tärkeä osa Flow Festivaleja ja minusta ainakin tuntuu, että ravintoloiden määrä ja laatu kasvaa vuosi vuodelta! Flow todella panostaa ruokapuoleen ja hellii kaltaisiani foodieita, joille niinkin pienet asiat kuten ruokalistojen tutkiminen ennakkooon merkitsevät paljon. Olinkin jo viikkoa etukäteen laatinut listan testattavista ravintoloista ja annoksista. Koska eilinen festaripäivä katkesi ennen aikojaan, on sunnuntain lista vähän turhankin pitkä, mutta onneksi aina voi jakaa annoksia ja näin pääsee maistelemaan useampiakin. Sunnuntai tulee olemaan täynnä ruokaa! ❤

DSC02863WhatsApp Image 2017-08-11 at 19.39.08Yllä ja alla olevat kuvat ovat Ondan upeista annoksista. Hernefalafelit kukkakaaleilla, kanttarelleilla ja tahinikastikkeella olivat ehdottomasti parasta mitä olen pitkään aikaan syönyt!! Ondaan täytyy mennä ehdottomasti käymään festareiden jälkeen, sillä en ole vielä itse ravintolassa koskaan käynyt. Hernefalafeleiden lisäksi testasimme burgerin, jonka lisuukkeena olevista bataattiranskalaisista saatoin syödä ainakin puolet vaikka annos ei ollut minun… HUPS!

Ondan jälkiruokana oli vegaaninen vanilja pannacotta, joka oli aivan uskomattoman kaunis! Niin kaunis, ettei sitä olisi raaskinut syödä ollenkaan!

WhatsApp Image 2017-08-11 at 19.48.48DSC02750

Alue oli tänäkin vuonna täynnä erilaisia ja erityylisiä alueita, että pelkästään alueella kiertely oli upea kokemus. Taidetta löytyy kaikkialla ja jos näiden kaikkien tarinaan haluaisin tutustua syvemmin veisi se varmasti koko viikonlopun! DSC02873DSC02871DSC02912DSC02893DSC02921DSC02926

Oma suosikkialueeni on ehdottomasti tämä Backyardiksi nimetty puistomainen alue. Puiden suojassa on mukava rauhoittua keikkojen välillä.

DSC02931DSC02934DSC02938DSC02966DSC02961DSC03000DSC03035DSC03068

Lauantai-iltana alueelle iski kuitenkin hurja ukkosmyrky, joka kasteli hetkessä läpimäräksi. Taivas räjähti aivan sekunnissa ja koko festarikansa pyrki suojautumaan sateelta. Meitä lähin suoja löytyi punaisesta teltasta, mutta koska tuuli oli niin hurja, jouduttiin teltta turvallisuussyistä tyhjentämään. Ei siis auttanut muu kuin hipsiä sadetakeissa myrskyn armoille. Sade oli kuitenkin niin hurja, että kadut täyttyivät vedestä. Tennareilla varustautuneena oli siis pakko hipsiä kotiinpäin vaihtamaan vettä tirskuvat kengät kuiviin. Ja sille tielle jäimme, sillä saman kohtalon kokeneiden kavereiden sohva ja jäätelöpaketti veivät voiton.

DSC03106DSC02826
Kuvat: Joonas Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: