COFFEE IS MY DRIVER

IMG_8806IMG_8809IMG_8831IMG_8847IMG_8996IMG_9002

Illat alkavat pimentyä, mutta vielä on aikaa kesäretkeillä kauniissa Suomessa. Tällä kertaa automme nokka suuntasi kohti Saimaata. Ensimmäinen yö yövyttiin upeassa Repoveden kansallispuistossa. Nuotiolla keitetty aamukahvi maistuu aina niin erityiseltä!

Repovedeltä matka jatkui Lappeenrantaan ja Kafe Silmun matchalaten ääreen. Tämä suloinen kahvila on meille jo vanha tuttu aikaisemalta kesäretkeltä. Tarjolla on raakakakkuja, tuorepuuroja, smoothieita…. NAM, vaikka mitä herkkuja! Testaamatta on vielä paikan aamiainen ja kuulin huhua, että joskus tarjolla olisi myös joogabrunssia. Sitä pitää ehdottomasti päästä vielä testaamaan!

Kuvat: Joonas Ojala

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: