Vuokatti feels good

IMG_8242nograinIMG_8200IMG_8329IMG_8473IMG_8651

Viikonloppu täynnä hyvää ruokaa, jännittäviä aktiviteetteja ja uusia tuttavuuksia, voiko täydellisempää heinäkuun lopetusta ollakaan? Ei todella! Vuokatti todella yllätti meidät kaikki monipuolisuudellaan ja kauneudellaan.

Perjantain ja lauantain aikana ehdittiin kiivetä Vuokatin huipulle, tekemään raakakakkuja, ajamaan mäkiautoilla, maistelemaan paikallisia viinejä, wakeboardaamaan ja suppailemaan Vuokatin vesiurheilukeskuksessa, kiipeilemään seikkailupuistossa, hemmottelemaan itseämme sekä nauttimaan lähiruokabrunssista. Neljän päivän reissu tuntui vähintään viikon mittaiselta! Näihin maisemiin täytyy ehdottomasti päästä seikkailemaan myös talvella. Onneksi mahtava porukkamme; Henriikka, JoonasArttu, Viena, Hermanni, Annika, Minni ja Johannes; alkoi heti miettiä uusintareissua. Tällaisia seikkailuja pitäisi ehdottomasti olla useammin!

Kiitos Greenstreet ja Vuokatti Sport  täydellisestä lomanlopetuksesta!

Kuvat: Joonas Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: